O Vili

Jeste li ikad poželjeli isključiti se iz svijeta i uživati u ljepotama prirode? Zaslužili ste odmor. Zaboravite na sav stres i obaveze; ostavite ih kod kuće i sa sobom ponesite samo dobru volju i pozitivne misli. Priuštite si buđenje uz pjev ptica i pročistite svoj um. Nemojte zaboraviti da su tijelo i duh vrlo usko povezani, a ovaj će Vas odmor obnoviti.

Ukoliko želite odmor iz snova, pravi izbor za Vas je Villa Vista u malom, pitoresknom mjestu mediteranskog duha pod nazivom Zamask. Smještaj od 5 zvjezdica, sinteza je netaknute prirode i modernog dizajna koji savršeno stapa staklene i drvene površine. To je mjesto koje spaja luksuz i najmoderniji dizajn i stvara harmoniju koja Vam pruža osjećaj doma.

U prizemlju (na više od 120 m2) se nalazi prostrani dnevni boravak, blagovaonica s moderno opremljenom kuhinjom za sladokusce i biblioteka, privatan kutak potpune tišine. Na katu se nalaze tri prostrane kupaonice i tri spavaće sobe iz kojih je pogled na prirodu toliko lijep da će Vam jutra biti nestvarna. Sanjajte otvorenih očiju.

Kuhinja spaja najmoderniji dizajn i funkcionalnost. Prostrana je i njeni su elementi jednostavnih linija. Isprobajte istarsku hranu i piće i ugodno iznenadite svoje nepce. Zašto većina gostiju najviše voli upravo kuhinju? Upravo zbog toga što ljubav ipak ide kroz želudac. Središnji dio prizemlja je blagovaonica. Prostor u kojem provodite vrijeme sa svojim najmilijima, razgovarajući i isprobavajući nova jela. Estetika ova blagovaonice je u savršenom skladu s kuhinjom i dnevnim boravkom. To je osvjetljena, otvorena prostorija s pogledom na dvorište. Personalizirani kutak, naša biblioteka je napravljena samo za Vaša najdraža djela.

Modernu arhitekturu karakterizira dizajn u kojem vlada estetika. Interijer kuće je iznimno važan i zato je dnevni boravak napravljen isključivo kako biste se u toj prostoriji osjećali opušteno i ugodno. Tri prostorne sobe pružaju pogled na dvorište. To je prostor u kojem ćete se zasigurno najbolje osjećati. Sve tri sobe, sa svojim udobnim krevetima i mekanim poplunima koji će Vas svakog jutra namamiti da u svijetu snova ostanete još neko vrijeme, bit će Vaše mjesto istinskog, potpunog opuštanja. Napokon, prostor Vaše privatnosti- kupaonica. Namijenjena dugim kupkama i višesatnom dotjerivanju, kupaonica vam pruža komfor. Osim što je ugodna oku zbog svog modernog dizajna, za čas ju možete pretvoriti u svoj mali, privatni spa. Neka Vaše kremice i mirisne svijeće pretvore taj prostor u Vaš mali “feel good” kutak.

Uživajte u poslijepodnevnom suncu, prirodnoj svjetlosti i ugodnom povjetarcu. Terasa je mjesto rezervirano isključivo za opuštanje i uživanje, uostalom – to je Vaš odmor i Vi to zaslužujete. Opremljena do najsitnijeg detalja, terasa ville Vam pruža udobnost i toliko je primamljiva da ponekad krade ulogu blagovaonice u jutarnjim satima. Pojedite svoj svježi doručak uz pogled na bazen i dobru knjigu.

Sigurni smo da ćete, uz bazen i okućnicu koju čini vrt od 300 stabala maslina, opustiti svoje tijelo i um i osjećati da ste upravo ondje gdje trebate biti.