Kućni red

KUĆNI RED – VILLA VISTA

Osoblje Villa Viste vam želi srdačnu dobrodošlicu.

Kako bismo Vam osigurali ugodan boravak i otklonili moguće nesporazume, molimo da se upoznate s kućnim redom. Prilikom potvrde rezervacije podrazumijeva se da ste upoznati s njegovim točkama i s njima suglasni te da ćete ih se u potpunosti pridržavati. Nepridržavanje  kućnog reda može rezultirati otkazom rezervacije i naplatom pune cijene boravka, bez obzira na eventualni raniji prisilni odlazak.

 • Kako bismo mogli prijaviti boravak, po dolasku u Vilu gosti trebaju predati osobne dokumente za sve osobe (putovnice ili osobne iskaznice, voucher). Osobni dokumenti gostu moraju biti vraćeni unutar 24 sata.
 • Tijekom boravka, za sve informacije i pomoć osoblje Villa Viste gostu stoje na usluzi.
 • Posteljina se mijenja jedan put  tjedno, ali i češće po potrebi. Gostima su na raspolaganju  ručnici, kuhinjske krpe, toaletni papir, higijenske potrepštine, sredstva za čišćenje i pranje posuđa, ležaljke i suncobrani.
 • Villa Vista nije obavezna ni odgovorna za organiziranje slobodnog vremena i animaciju gostiju.
 • Gosti su sami dužni brinuti se za svoje stvari i dragocjenosti ostavljene u Vili, a vlasnik ne odgovara za njihov eventualni nestanak. Kada izlaze vani, gosti obavezno moraju zaključati vrata i zatvoriti prozore.
 • U odsutnosti gosta vlasnik ili osoblje, osim ukoliko se ne dogovore drugačije, nema pravo ulaziti u Vilu. Iznimka su osobite okolnosti zbog kojih je neophodno ući – radi opasnosti i sprječavanja nastanka štete. O svom ulasku vlasnik je dužan izvijestiti gosta u njihovom prvom sljedećem kontaktu. U slučaju opravdane sumnje domaćina da je napravljena šteta, gosti su obavezni omogućiti mu ulazak u Vilu radi provjere situacije.
 • Kućne ljubimce gosti u smještajnu jedinicu mogu uvesti samo uz prethodnu najavu i dopuštenje Villa Viste. Dovođenje kućnih ljubimaca bez prethodne najave u rezervaciji nije dopušteno, a u takvom slučaju Villa Vista ima puno pravo gostu otkazati smještaj. Gost je obavezan paziti da kućni ljubimac ne hoda po namještaju i ne nanosi štetu te odmah očistiti njegov izmet u kući i dvorištu, njezinoj neposrednoj blizini i na plaži. Ako je prethodno bilo dogovoreno da će kućni ljubimac boraviti izvan objekta, strogo je zabranjeno držati ga u smještajnoj jedinici.
 • U Vilu nije dopušteno unositi oružje, lako zapaljive i eksplozivne tvari, tvari s jakim ili neugodnim mirisom te bilo koje sprave za pripremu hrane (kuhalo i sl.) ili druge električne aparate (ventilator i sl.) bez dozvole odnosno prethodnog odobrenja Villa Viste.
 • Molimo goste da čuvaju iznajmljenu smještajnu jedinicu i odnose se obzirno prema namještaju i opremi u interijeru i eksterijeru kuće. Nije dozvoljeno premještati namještaj iz jedne prostorije u drugu ili iznositi opremu iz interijera u drugu smještajnu jedinicu, izvan kuće ili na bazen (stolice iz kuhinje na terasu, pribor za pripremu i konzumaciju hrane u drugu smještajnu jedinicu, ručnike ili pokrivače iz apartmana na bazen i sl.).                                       Strogo je zabranjeno koristiti unutrašnji namještaj (trosjed, stolice, krevete…) u mokroj ili vlažnoj odjeći uključujući i mokre kupaće kostime.
 • Korištenje bazena je na vlastitu odgovornost.
 • Kada izlazi iz smještajne jedinice i/ili  Vile gost obavezno mora isključiti rasvjetu, električne naprave, plinske instalacije i zatvoriti slavine. Posebno treba paziti da se nepotrebno ne ostavlja upaljen klimatizacijski uređaj dok gost nije u smještajnoj jedinici te da ga ne koristi uz otvorene prozore i vrata. Zabranjeno je bacati otpatke u zahodske školjke, umivaonike i druga mjesta koja nisu za to predviđena, u što su uključeni i dvorište te neposredna blizina kuće.
 • Gost koji namjerno ili nehotice počini kvar ili štetu na imovini, morat će Villa Visti  nadoknaditi puni iznos nastale štete.
 • Ukoliko gost na dan dolaska u rezervirani smještaj stiže nakon 20:00 sati, obavezan je najaviti kasni dolazak.
 • Na dan odlaska gosti smještajnu jedinicu trebaju napustiti do 10:00 sati kako bi bila očišćena i pripremljena za druge goste koji dolaze poslije i imaju pravo ulaska od 15:00.
 • Gostu koji se ne pridržava kućnog reda i remeti mir može se otkazati smještaj. Ako Villa Vista zbog povrede pravila kućnog reda gostu otkaže smještaj, ne vraća mu se uplaćeni iznos, bez obzira na skraćeni boravak.
 • S početkom korištenja smještaja podrazumijeva se da je gost upoznat s kućnim redom i da pristaje na ovdje istaknute obaveze i uvjete. Svi sporovi koji se ne mogu interno riješiti sa Villa Vistom bit će riješeni intervencijom policije ili suda u Puli.
 • Sve reklamacije uzimaju se u obzir samo ako su prijavljene za vrijeme boravka. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.
 • Svi vaši komentari, sugestije i prijedlozi su dobrodošli kako bismo za vas stalno unaprijeđivali naš objekt i našu uslugu.

 

Želimo Vam ugodan boravak u Villa Visti